Una fotografia inèdita de les festes de la Beata

Avui és dia 4 d'agost, estiu de ple i temps de basca, però comença el compte enrera per a les festes de la Beata. Fent comptes redons, manca un mes per la processó. Aprofitam l'avinentesa per donar a conèixer una fotografia inèdita de les festes de la Beata, sembla que de la primeria de la dècada dels seixanta del segle XX. I, pel que sembla, era del matí del Dia de la Beata, quan sortien de l'ofici. De moment només hem pogut accedir a una còpia (en reproduïm només un tros), però malavejarem d'aconseguir l'original abans del Dia de la Beata. El detall del dimoni, amb l'al·lot que corr a devora és de veure. Que no ho trobau? 

 PD: ja ho sabeu, si teniu fotografies antigues, del que siga, i les duis a l'Arxiu, les escanarem en un moment i d'aqueixa manera es convertiran en una part de la memòria de tot el poble (evidentment, vos donaríem una còpia digital de la imatge).

Nota: per engrandir la imatge, pitjau-hi damunt.



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Bandolerisme i conflictivitat a Santa Margalida en els inicis del segle XVIII a través del llibre de Cúria Reial de 1697 a 1722

Un glosat important per a la història de Santa Margalida: les Cançons en mallorquí d'en Rafel Garau i Planas